THE WEDDING DAY

vsco-photo-2 3

Har fortfarande inte fått alla (högupplösta bilder ) men kan inte vänta längre 😉 Vill så gärna visa er delar av en av de bästa dagarna i mitt liv! Självklart kommer dagarna då våra barn föddes på absoluta första plats, att få dela den här dagen tillsammans med de båda och dessutom med mina syskonbarn och gudbarn, magiskt! Filmiskt vackert på Villa la Madonna denna dag var det också! Kan ni fatta att det regnade!!? Men enbart under 30 min precis under vigseln! Hahaha.. Vi tog ett extra glas champagne innan vi gick vägen fram mellan vinrankorna och allt kändes magiskt trotts dom där dropparna. Någon skrattade och nämnde klassikern att det betyder tur medan andra höll tummarna för en regnbåge. Vi fick båda. Tur i kärlek, att efter 17 år tillsammmans (i nöd och lust) uppleva detta med våra älskade vänner och familj och ja, regnbågen ramade in det hela som på film. Tecknad film. Ingen skulle väl skriva in något sådant, ens i en amerikansk chick flick.

vsco-photo-2 5vsco-photo-4vsco-photo-4 6vsco-photo-1 2

Kreativa som alltid. Hahaha.. Lotta och Daniel! Bästa! Puss

vsco-photo-4 5vsco-photo-5vsco-photo-3 8vsco-photo-5 3vsco-photo-3 9vsco-photo-1 8vsco-photo-1 3vsco-photo-1 12vsco-photo-2 8vsco-photo-1 13

Kommer tråka ut er med fler bilder från denna dag..Bara så ni vet.

Tack till Villa la Madonna och Annica för några av bilderna men främst för ALLT annat!

Extra TACK till vackraste Elsa för att jag fick gifta mig i min drömklänning!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *