VACATION MOOD

Äntligen har semestern startat!! Vi packade in hela oss i bilen och maxade starten med att ta med oss både mormor och pojkarnas kusiner och bästa vänner!! Kärleken till dom här fyra!! Vi kommer hänga i skåne hela sommaren förutom en vecka. Åker till Kroatien för första gången, Hvar. Har hört att det ska vara bra och att vattnet är magiskt! Jag vill gärna se och uppleva något mer än bara strand, sol och bad så har någon av er tips på vad man kan hitta på eller något man absolut inte får missa, fire away!

Vi har inte gjort många knop de här första daggarna. Städat och putsat fönster i och för sig. Hunnit med ett barnkalas och lagat mat så klart. Jag njuter! Dagens schema. Ikea, måste fixa förvaring till källaren! Och så ska det bakas barnens favorit. Jordgubb och rabarberpaj!

Vykort från Bjäre!

Puss på er!

6 Comments

 1. madeleine

  vilket gäng ni fixat till du å syrran, så fina era killar!!
  ser helt ljuvligt ut med semester! på fredag kickar min igång.
  fantastiskt fin klänning å coola sandaler!

 2. Så fina bilder Hanna! Love the dress🌸🌸 Vart hittar mam den?;)

  1. Hanna Wessman

   Tack 🙂 Sandro, köpte på NK men finns på nätet!

 3. Patrik at Brass&Gold

  Det ser väldigt härligt ut 😀

 4. Åh njut semester nu!!! <3 Hvar var (varvar?) vi på förra året. Så fint! Och vattnet är fantastiskt! Vill man kan man ju ta en hike upp till fortet, fin utsikt. Annars, prova lokalt vin, det finns fantastiska! Och känner man sig ung kan man ta en drink på Hula hula och titta på solnedgången 😉 Kram och ha det så skönt!!!

  1. Hanna Wessman

   tack snälla!! ska bli så härligt!! kram!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *