PRE WEDDING! LADIES ONLY!

I´m getting MARRIED! Såå laddad inför vårt bröllop i augusti och efter onsdagen lilla förfest med mina fantastiska vänner är jag 100% övertygad om att det kommer bli en helt galen fest! Mina älskade vänner! Jag hade så galet kul och när vi adderar era män den 20 aug, håll i hatten!

Tina checkade in mig på Nobis och där fick jag sitta och njuta medan hon styrde fördrink för brudarna;)

Öh. Det poserades en del kan jag säga. Har märkt av alla bilder som trillat in att jag gillar att dra i kjoltyget en del 😉

OSCAR!! Herregud säger jag bara!! Oscar Merner is taking over! Han kom och sjöng för oss och den här mannen kan både skriva musik och sjunga som en gud! Missa inte hans nya singel som släpps idag! Some People. 

Tack till Alla som kom och alla som gjort kvällen möjlig!! Jag ÄLSKAR er alla av hela mitt hjärta!

Extra tack till mina fantastiska tärnor! Tina, Frida, Sanna, Louise, Anna och Tanja! Ni betyder världen för mig!

Tack också för alla fina tal!! Hanna Nova, Anitha, Kia, Caki, och Tove! Kärlek kärlek!!

To be continued..

3 Comments

 1. Gud vad fin klänning, får man fråga vart den är köpt?
  Underbart vacker är du i den! Hoppas på att man ser lika bra ut i den själv.

  Tusen tack!
  Kajsa

  1. Hanna Wessman

   Tack söta! Self-Portrait 🙂 Den kommer vara super på dig!

 2. Madeleine

  Du är så vacker! Åh vilken klänning! Kommer garanterat bli ett fantastiskt bröllop, Kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *