LAST WEEKEND

I söndags firade vi mors dag, hela stora familjen, på bästa bästa Phil´s Burger.

Inte bara barnen som uppskattar deras milkshakes! Galet goda!!

Firade såklart min älskade mamma också! Pusskalas!

Min syster hade matchat bra!

Kvällen innan handla om två saker. Mat och barn. Älskar´t!!

Vårt lilla gäng.

Daniel och Mac lagade en helt fantastisk måltid! Persisk afton får det gärna bli igen snart!

Jag är verkligen besatt av det här. Igen. Jag är en väldigt typisk av eller på person när det kommer till träning. En gång i veckan, nä då skiter jag hellre i det. Kört stenhårt ett tag nu och det känns fantastiskt när man verkligen känner hur man blir starkare och starkare.

Garuda reformer är min favorit för tillfället! Stockholm Pilates Center.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *