ANITHA SCHULMAN PORSLIN – IN DA HOUSE

Hurra! Äntligen har jag en härlig nyhet i shoppen! Nu säljer jag även Anitha Schulmans magiska porslin! Vill ha allt! Tycker det är så fint att duka med udda färger som jag gjort här, men är också sugen på det röda setet! Drömporslinet nu till jul!

Själva grundtanken med min nya sida är precis det här. ( Har haft lite tekniska problem annars hade jag visat tidigare..) Att ge er inspirerande bilder på saker som jag VERKLIGEN tycker om och som du inte ska behöva leta ihjäl dig efter om du själv önskar göra ett köp. Det kan du nu göra direkt här hos mig. Jag kommer vidareutveckla hela den här modellen med massa kul och spännande saker framöver och hoppas du gillar hur jag tänker. Det här är det bästa sättet jag kan komma på för att leverera min stil, mina val och min styling till er som gillar samma som jag 🙂 Det ska bara vara att klicka på det som fångar ditt intresse och snabbt och enkelt göra ditt köp.

Som sagt, först ut i raden av handplockade samarbetspartners, Anitha Schulman Porslin. Eftersom jag älskar både färg och mönster kommer det kanske inte som en jätteöverraskning att jag är väldigt svag för Anithas design! Sedan att kvinnan själv är helt otrolig gör ju helheten ännu bättre!

IMG_0445IMG_0409AnithaSchulmanHannasroom

Det första jag själv tänker slå till på är uppläggningsfaten! Visste är dem fina! Maten vi åt smakade också väldigt bra 😉 Återkommer med det alldeles underbart okomplicerade receptet snart!

3 Comments

  1. Patrik at Brass&Gold

    Så snyggt porslin och fin dukning Hanna!

  2. Vad är det för glas? 🙂

  3. Så himla bra idé! Kommer att köpa garanterad! Du är så duktig Hanna! :-*

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *