SMALL UPDATE

Processed with VSCOcam with a8 preset

Väldigt väldigt snart kommer det hända grejer här på min lilla sida! Jag har under en oförskämt lång tid planerat och jobbat stenhårt (jag och några till riktiga kämpar!) på en och annan förändring på den här adressen. Planerna har funnits i mer än två år men så har vi ju den där lilla detaljen, TID. Att få ihop allt man vill, måste, ska, behöver osv osv.. under, i mitt fal, dygnets 16 vakna timmar, jag dör, eller blir i alla fall en inte så härlig människa om jag inte får mina 8 timmars sömn, oj va den här meningen helt spårat.. Men ni fattar! Man hinner inte alltid med allt man vill. Men NU! Nu är det snart dags att slå upp portarna och hälsa er välkomna till min nya sida! Det är jag skyldig er mina kära kära läsare som så troget hängt kvar här trotts funktioner som lämnat en del att önska, trotts små dåliga mobilbilder (ska försöka sluta med det) och ibland glest mellan inläggen. Jag är ingen superbloggare precis men det går visst att lära gamla hundar sitta! Jag har aldrig sett bloggen som ett jobb utan något jag gjort när jag haft tid. Mest för att det är kul men också för att det är ett fantastiskt redskap för den som vill ta plats och visa en del av vem man är i ett professionellt syfte. Men nu tar jag och ett gäng andra steget att verkligen ägna en del av dagen till det här! Jag kommer alltid titulera mig själv inredare och inget annat men är så glad och stolt över det som snart blir en större del av min arbetsdag! Hoppas ni hänger med ett tag till och vill dela denna resa med mig/oss 😉

Processed with VSCOcam with a8 preset


 Det här är en liten sneak peak av en plåtning vi gjort hemma hos mig där jag dukat med Anitha Schulmans vackra porslin. Ni ska också få receptet på vad jag och ett par andra glada kvinns åt den kvällen.

IMG_0518 (2)

Processed with VSCOcam with a8 preset

Det har skruvats och grejats med Pretty Pegs och lite annat smått och gott!

IMG_0195

Som sagt! Stay Tuned!

8 Comments

 1. Hej Hanna!

  Låter jättekul! Snyggt print du har över köksbänken, var kommer det ifrån?

  Hälsningar Maria

  1. Den kommer du snart kunna köpa här hos mig 😉
   Kram
   Hanna

 2. Så snyggt hem du har! En sann inspirationskälla är du!
  Mattan framför soffan. Så himla fin! Var har du köpt den? =)
  Kram

  1. Den kommer du snart kunna köpa här hos mig 🙂
   Kram
   hanna

 3. Fina du! De kläder du hade när du byggde stilleben vart kommer de ifrån? Tänker på den snygga tishan, jeansen? Skulle bli sååå glad! Kram Maja

  1. Tack sötis! Tishan e från Gina Tricot och jeansen från Cos. Kram

 4. Vad roligt! Det blir säkert bra men jag gillar din blogg redan riktigt mycket. Den är en av mina favoriter just för att den personlig o där du blandar allt möjligt från inredning, mode & god mat!

  1. Tack söta du! Kommer fortsätta som vanligt, bara med ett par förbättringar 😉
   Kram
   Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *