WINDOW LOVE

1efd0e753585e1c5b8c48a22b953eebd

Här hade jag mått väldigt bra! Älskar burspråk med höga fönster! Behövs liksom inte så mycket lull lull, det är fint bara som det är.

Pic

3 Comments

 1. Hej Hanna!

  Har sett i tidigare blogginlägg att du har en inramad poster från Louisiana föreställande 1025 färger av Gerhard Richter. Minns du var du lämnade in den för inramning? Är det “riktigt” glas eller akrylplast? Jag har en sådan poster som jag gärna vill rama in. Har dock svårt att hitta någon som klarar av att rama in det stora formatet.

  Tacksam för tips! Tack även för fin inspiration!
  Mvh
  Jenny

  1. Hej Jenny!
   Jag har lämnat in min för inramning och det är riktigt glas på min. Metallinramningar på Sveavägen klarar av att rama den 🙂
   Bästa,
   Hanna

   1. Tack så jättemycket för tips! Vad glad jag blir. Ska genast kolla. Låter kanon, jag fick tidigare svar att det inte gick att få en så stor ram m riktigt glas. Alternativet var att klistra upp på en “board” samt ha ram utan glas. Det skulle kosta ungefär 7000 kr. Kändes inte som ett bra alternativ alls för en poster som inte kostade så mycket. Särskilt inte eftersom den ju skulle vara helt oskyddad för smuts o damm och kanske bli ful snabbt.

    Stort tack igen för ditt svar. Det är ram m riktigt glas jag vill ha 🙂 Då är det ok om det kostar en slant.

    Mvh
    Jenny

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *