WELCOME HOME LOVELY PROUVÈ

Processed with VSCOcam with a7 preset

 För er som följt min blogg ett tag blir väl knappast förvånade över att höra min glädje över våra nya vackra stolar som precis flyttat in. Ett drömköp mer än ett kap skulle man kunna säga och sakta men säkert börjar vårt nya hem ta form. Nu väntar vi bara på bordet och den platsbyggda soffan!

Processed with VSCOcam with a7 preset

 Jean Prouvés Standard Chair finns i massor av utföranden, jag valde det för mig ganska självklara, valnöt och svartlackerade ben. Soffan kommer bli i färg och jag tror det kommer bli riktigt fint tillsammans.

Processed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 preset

 Nordiska Galleriet.

1 Comment

  1. så jättesnyggt!!! jag ser det framför mig redan nu vilket dröm-hem det kommer att bli!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *