MY WEEKEND

Processed with VSCOcam with a7 preset

Äntligen, tänkte vi i fredags. Nu ska vi flytta in i vårt nya hem! Nja..så blev det inte riktigt. Avsaknaden av el satte stopp för det. Hahaha..alltså, alltid e det nått. Idag fick vi el men idag hade vi inte tid att flytta in. Jobb, jobb..ja, vi får väl flytta in ordentligt i helgen helt enkelt.

Processed with VSCOcam with a7 preset

Men det känns väldigt bra. Älskar att det ligger högt högt med massor av ljus och fönster man kan sitta i! Funderar på att strunta i gardiner faktiskt. Får se. Men ett som är säkert är att jag ska försöka ta det lite lugnt med möbleringen. Ska få ta lite tid. Typiskt mig vore att varenda tavla satt uppe samma dag vi flyttar in. Så blir det inte den här gången.

vscocam-photo-1 3

Någon som missat att jag älskar stolar. Ja, alla sittmöbler egentligen. Kan avslöja att jag köpt tre nya soffor till den här lägenheten. Ok, såå lugnt tar jag det kanske inte 😉 Ska säga så här istället.. Jag köper BARA det jag verkligen vill ha! Så var det med det.

vscocam-photo-4

Pojkarna gillar också att hänga i fönstren 🙂

Processed with VSCOcam with a7 preset

Hela söndagen hängde vi i skateparken. Har en känsla av att det är precis där vi kommer hänga alla dagar vi är hemma i Stockholm den här sommaren.

Processed with VSCOcam with a7 presetProcessed with VSCOcam with a7 preset

Allt är så galet vackert just nu! Jag blir lycklig i hela kroppen och såg mig själv som liten i farmor och farfars trädgård när jag tog den här bilden. Rosa Rhododendron i full blom! Ljuvligt!

Processed with VSCOcam with a7 preset

Efter parken åt vi rulltårta hemma hos tre av våra favoritflickor.

Processed with VSCOcam with a7 preset

Här har vi Humlans busigaste tjej! Nike alltså;) Louise är inte alls lika stökig längre 😉

Processed with VSCOcam with a7 preset

Eftersom vi inte hade någon el i vårt nya hem blev det ju ingen flytt från världens bästa “mellanboende” vinden. Att bo högst alltså. Väldigt härligt.

Processed with VSCOcam with a7 preset

Och så kan man grilla! Hamburgare och paprikor med ost och chili. Mums!

vscocam-photo-1 2

Godnatt hustaken från sovrumsfönstret.

vscocam-photo-1 8

Och så var det måndag igen och jag drog iväg på inspelning med ÄH. På onsdag är hemmakontoret klart och jag har avslutat min 5:e säsong med ÄH. Inte klokt! Till vintern är det 3 år. Ja, ja, tur att jag är helt grym på att leva i nuet, fånga dagen och njuta i stunden 😉

4 Comments

 1. otur med elen men den som väntar på något gott….ser ju helt fantastisk ut vilket ljusinsläpp! skall bli kul å se mer när ni flyttar in på riktigt, ha en fin vecka

 2. Sy mysigt att läsa om eran helg!! Blir alltid så inspirerad. Lägenheten ser ju helt fantastisk ut. Så kul att ‘börja om’ i nytt hem. Ha en fin vecka, kram Caroline i Köpenhamn!
  http://carolineseverydaydelights.blogspot.dk/

 3. men peppen inför nytt hem! maxat! all lycka till till er ♥

 4. Looks like you had a beautiful time and I love all of your Nike gear!

  Warm Regards,
  Alexandra
  http://www.littlewildheart.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *