Bond Street Loft by Ensemble Architecture

ki

Startar denna soliga morgon med lite härlig inspiration! Har en extremt intensiv period med både jobb och flytt..igen 🙂 Äntligen är det dags för oss att flytta in i vårt nya hem till helgen! Men först ska jag bara avsluta den här fantastiska veckan som innehållit så mycket roligt som jag snart snart ska få berätta mer om! Vet, låter så typiskt men tyvärr är det ofta så. Jag har under nästan 1 års tid jobbat med olika saker som jag liksom inte kunnat berätta men som nu snart är ok att prata om 🙂 Vilket för en sådan som mig (ivrigast i stan) är helt vidrigt.

03_Bond_1000bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_01bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_03bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_04bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_05bondstreetloft_roberts_8-600x900bondstreetloft_roberts_11-600x905bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_08bondstreetloft_roberts_15-600x900bondstreetloft_roberts_12-600x902bondstreetloft-Elizabeth-Roberts-_09

Hur underbart är inte det här! Se mer av Elizabeth Roberts Design och Ensemble Arcithecture via Design Milk.

1 Comment

  1. Everything about this loft is amazing – all of the white, the wooden floors, marble!

    Warm Regards,
    Alexandra
    http://www.littlewildheart.com

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *