Last few days.. (klicka här)

Jag tycker mig ha en ganska tydlig stil, men när jag får frågan hur jag definierar den, blir det svårare. Jag hatar att kategorisera både mig själv och andra. Jag vill vara fri och om jag gillar något får den en plats i mitt hem vare sig det är “min stil” eller inte. Det är kanske det som är min stil.. 🙂 Anledningen till att jag babblar om detta just nu är för att jag jobbar med koncept och därmed hur en produkt uppfattas. Vilken känsla jag vill förmedla till den på andra sidan. Personligen gillar jag starka uttryck. Pang på, inga ursäkter, klart och tydligt. Älskar blixt tex. Som bilden ovan. Hårt och rått, men det utesluter så klart inte en enorm kärlek för det mjuka och enkla. Hur tänker ni kring den här typen av frågeställningar? Hur skulle du beskriva din stil?

Twist&Tangos showroom, av mig.

Jobbar en del med denna stilsäkra kvinna just nu. Hon serverar hemmagjord pavlova till kvällskaffet, jojo! Bästa Tove! Älskar köket btw!

Sedan blev det helg och fredaaagsmyyyysss!! Hamburgare, familjens favorit!

Min lilla pojke som nu har blivit så stor att jag sällan/aldrig verkar behöva stå ensam i köket. Han hjälper hellre “till” med maten än något annat.

Pannkaksfrukost som sig bör på lördagar.

Lånat Daniels skjorta. Flanell måste vara det skönaste man kan glida runt i.

Igår hängde vi med fina vänner och kollade in deras nya hus som just nu totalrenoveras.

Låg en viss spänning i luften.. Om fem veckor ska dem nämligen somna i detta rum..

Hur lugnt som helst!! Det kommer vara pyntat och klart innan jul! (I alla fall innan nyår för då kommer vi 😉 )

2 Comments

  1. Hur var erat Disco?

    1. Du missade nått… tyvärr finns det inte dokumenterat,hade fullt upp med mina mooves om jag säger så.. barnen dansade också lite.
      hehe..

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *