My weekend (klicka här)

Innan helgen startade hann jag med en kreativ speeddate hemma hos Kia. Ett väldigt fint hem kan jag säga.

Här sitter den lilla arbetsmyran och knopar på sina idéer.

Kunde inte låta bli att ta en bild på henne i sin nya Acnepjäs. Så nöjd och så fin!

Efter det tog jag och pojkarna packningen på vagnen och drog ut till mormor och morfar! Vi har haft vår första barnfria helg hemma! Väldigt tyst, väldigt skönt och väldigt tomt.

Hej då pojkarna, nu åker mamma hem och sover 😉

Efter att ha fått sova ut gick jag på min första babyshower. Kan säga att jag ångrar att jag inte hade en själv.. Massa härliga tjejer, presenter och maten var fantastisk. Vassa Eggen, 10 poäng.

Hur många är avis på Moas Vans?? Fodrade leovans!

Vi tog det väldigt lugnt i helgen. Jag lyckades naturligtvis dra på mig en fantastisk förkylning..så klart.. Vi gick på bio, såg Palme. Tyckte den var bra och kommer definitivt se dokumentärserien som visas i tre delar i jul. Man vill verkligen veta mer. Efter bion köpte vi med oss pizza som avnjöts i skenet av två tända ljus och romantiken låg som en tjock dimma här hemma. Och jag som inte ens gillar pizza..

Igår lagade jag pannbiff med massor av lök och inlagd gurka. Jag är i perioder extremt svag för den här typen av mat. Äkta svensk husman som lagats med kärlek. Japp. Gott var det. Gurkan måste ni göra om ni inte redan testat. Skala och skiva en gurka i tunna skivor och lägg i en mindre skål. Häll över vatten så de nästan täcks. Tillsätt ett par matskedar ättika (som vanligt är det mått efter smak som gäller.. 😉 salt, lite socker någon sked sirap och finhackad persilja. Bästa tillbehöret till pannbiff och köttbullar!

4 Comments

  1. Gud vad härligt! puss på er

  2. Haha måste ju säga attd et är en fantastisk bild på mig. Sjukt nöjd.
    Bra helg i övrigt också!

  3. aaaahhh vilken härlig helg!! ser ut som ni haft det mysigt!! kram

  4. Som jag längtat efter “My Weekend”. Säger som en kär vän till mig: Äntligen!
    Puss

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *