My weekend (klicka här)

Den här helgen har bara gått ut på en sak. Återhämtning och avkoppling. Hela familjen behövde bli av med en envis hosta och ont i halsen så det har inte varit hög fart på oss kan jag säga. Är inne i en riktig mysperiod. Vill bara ta det lugnt och laga mat på helgerna 🙂 Torpahäng med mormor och morfar och långpromenader i det vackra vädret var vad vi ägnade oss åt denna helg.

I söndags blev vi bjudna på en fantastisk middag i vårt eget hem av bästa Jenny och David! Kan man önska sig bättre vänner! Nej! Dem lagade pankopanerad fisk med mandelpotatis och aioli och den här grymt fräscha salladen. Gurka, tomat, rödlök och koriander. Olivolja, salt, peppar och pressad citron. Ni måste testa! Enkelt och supergott! Bästa combon!

3 Comments

 1. Santas little helper- hunden!

 2. Hej Hanna,

  Vart har du köpt denna fina poster? även den färgglada stora som syns i ditt vardagsrum på instagram?:)

  Mvh Lotta

  1. Hej, Lotta! Det är en Victor Vasarely litografi som jag köpt av en antikhandlare. Kolla auktionssidar, jag älskar Vasarely och har några av hans verk. En fantastisk konstnär.
   Bästa,
   Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *