I´m back;) (klicka här för weekendbilder)

Jag hann ju aldrig berätta om min helg innan jag drog till London. Den var väldigt intensiv och speciell kan man säga. Min äldsta son fyllde 4 år! En stor pojke som man kan prata med om riktiga saker:) Underbart och lite smärtsamt.. Han är så fin och klok, har en vilja och ett humör som liknar..mitt.. Jag är väldigt stolt över honom och blev för första gången i mitt liv en hel person när vi fick honom. Jag behöver nog inte skriva att jag älskar honom oändligt, men gör det ändå:)

Rosa är Knatens favoritfärg, så klart!

Lillebror chillar..

I fredags bjöd Sanna på en grym tjejmiddag! Maten var fantastisk och sällskapet det bästa! Blir liksom inte bättre än så:)

Receptet på fisksoppan tack!!

..och på efterrätten! Tack igen för en superkväll!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *