My weekend (klicka här)

Har haft en väldigt mysig helg trotts att en helt vansinnig trötthet ligger över mig just nu. Så vidrigt. Sedan jag fick barn går jag varje månad igenom ett par dagar med pms från helvetet! Tänker inte gå in närmare på det just nu men i alla fall.. Vi har gjort en hel massa mysigt den här helgen då min älskade mamma, som är min största förebild i livet, fyllde 53 år. Hon var bara 17 år när hon fick mig och två år äldre när hon fick min syster. Vid 24 år var hon trebarnsmor och har aldrig klagat över allt hon “missat” eller fått ge upp som ung tjej. Jag har alltid varit väldigt stolt över min mamma men efter att jag fått egna barn är beundrarn enorm och jag älskar henne oerhört.

Eftersom hon hatar och då menar jag hatar att vara med på bild, fick det bli så här;)

Pappa sjöng och serverade tårta i solen!

I fredags var vi 6 till bordet. Tina, Björn, Frida och Rami, tack för en väldigt mysig kväll!

Ni ska inte tro att jag tycker att det här ser särskilt gott ut…hahaha iphoneblixt.. men det var det. Kokt torskrygg med vitvinssås och glaserade morötter med dill och purjo. Tomaterna fräser jag snabbt i olivolja och salt precis innan servering. Jättegott och en klassiker här hemma:)

Skål från innergården!

Vi vaknade tidigt i söndags och bestämde oss för att köpa färskt bröd.

Sedan gick vi hem och lagade brunch! Älskar! amerikanska pannkakor med massor av lönnsirap.

Frukt äter mina barn bra, grönsaker är det sämre med. Eftersom dom heller inte är överförtjusta i grytor och såser har jag hittat ett annat sätt att smyga in grönsaker i deras mat. Grönsaksspäckade köttbullar! Det funkade! Ska försöka hinna lägga upp receptet på matbloggen (vet att jag inte håller ställningarna där men det ska bli ändring! Älskar att laga mat men tiden räcker inte riktigt till till allt jag vill hinna med så matbloggandet har inte prioriterats..)

Jo, det här måste ni kolla in! Två kompisar till mig, lite hemliga ännu:) har ett jättefint barnmärke, My Mini. Perfekt basmärke i grym kvalité till ett bra pris! Här har min lilla tokstolle på sig farfarströja och tights från MyMini.

Lite kraftigare kvalité vilket känns perfekt nu till hösten!

Hann med ett stopp hos det här coola syskonparet dessutom!!

Todde och Lousan bjöd bullkalas värt namnet!

Bara kaffet är värt resan;)

Ja, en fin helg helt enkelt! Tack för det!

Hanna

4 Comments

 1. Åh, men vilken kanonhelg! Älskar frukost och din ser helt fantastisk ut! Kul att få se lite här och lite där! 🙂
  Kram/Hanna

 2. Hanna!
  Hur söt är inte din lille kille i kläderna!!! My God!

  Tack Hanna, du är grymt!
  Kram C

 3. åh det ser ju ut som du haft en helt underbar helg! så ung?! 17år imponerande, om jag går tillbaka till hur man själv agerade i den åldern så nej barn hade jag troligtvis inte fixat. Å bilden på dig å Frida så fin, looking goooooood!! Måste vara härligt med en syster i samma ålder som man trivs så bra med, lycka!! Å ett bullkalas vem gillar inte det, hela coola knatteligan, fint gäng det där! Härliga kläder din stora buse har på sig, märket måste spanas in när det finns möjlighet, fin han är!!
  Å matbloggen, där har jag hämtat många fina recept!
  Fin tisdag till dig!

 4. […] Hannas Room skriver om oss. […]

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *