My weekend (klicka här)

Ytterligare en lugn skön helg. Fredagsmys (ett ord ALLA barn verkar snappa upp innan två års ålder:) och sedan torpa/villahäng resten av helgen. Min syster och hennes familj bor väldigt nära våra föräldrar. Fantastiskt att kunna umgås så där hela familjen och roligt för barnen!

Fått höra att jag måste bli bättre på att skriva ut vad det är jag har på mig.. Fixar jag! Här har jag skor, Kurt Geiger, byxor, tröja och jacka H&M.

Vilket drömställe vi gick förbi!

..gamla kläder:)

Min syster och hennes man;)

Ja, och som vanligt blev det fest till kvällen..got some moves there sis!

Borstade ur det här..tog en stund, det gjorde det..

Sista bilden är tagen i min syster och hennes familjs vardagsrum! Älskar den här öppna spisen.

Nu sticker jag två dagar till Gbg och jobbar men ni är så klart välkomna att haka på via instagram om ni vill:)  hannas room.

3 Comments

 1. ooooh.. popular ooo…popular kan de också!;)

 2. men alltså vilka omgivningar, man blir ju helt sjuuuuk så fint de bor dina nära å kära! härligt med familjehäng! å du är lika cool som vanligt oavsett om det är mys med familj eller en kväll på stan!
  välkommen till gbg! have fun!

 3. Men åh, vilka härliga bilder!!! (Den första är ju helt gudomlig)
  Tack för alla dina fina kommentarer.
  Jag har minsann också saknat att hänga hos dig.. Ja, det är inte helt enkelt att hålla ställningarna.. Just nu blir det väääldigt spontana och inte sådär genomtänkta inlägg.. Ska försöka rycka upp mig 😉 Men glad att du tycker jag håller ställningarna iallafall 😉
  Tack för pepp!

  Kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *