Slow weekend (klicka här)

(Älskar Knatens pannband, inga konstigheter alls)

Lite bilder från en väldigt lugn och skön helg. Har inte hoppat ur mysbyxorna många gånger den här helgen.. Jag och pojkarna åkte ut till mormor och morfar i söndags. Började gå igenom gamla bilder (nostalgitripp) jag och mamma kom fram till att de flesta behöver nya ramar. Mamma och pappas hundar, Sam och Zet, två greyhounds som skänkt oss så mycket glädje genom åren, är gamla gubbar nu. Världens snabbaste och snällaste ras. Visste ni förresten att jag jobbade som programledare  för Greyhoundracing i 6 år. Tror aldrig jag nämnt det, men så var det. Ett väldigt roligt jobb men som med allt  tröttnar man efter ett tag och vill göra något nytt. I alla fall är det så med mig. Jag gick vidare och jobbade som redaktör för Sofis Mode när det gick på Kanal 5. Sofi är ett proffs ut i fingerspetsarna och dessutom en god vän, så självklart var det ett väldigt roligt jobb men efter det hade jag fått nog av tv på ett tag. Jag bestämde mig för att bli stylist. Det jobbade jag som i två år, samtidigt som jag och Sanna jagade en dröm, ett eget klädmärke. Vi reste till Riga och med hjälp av exportrådet som lotsade oss runt bland mer eller mindre passande fabriker producerade vi en provkollektion där basen håller än idag, om man frågar mig;) Resten och hur det gick sedan..får jag berätta en annan dag.

4 Comments

 1. men så kul läsning!! väldigt intressant å läsa vad du har gjort innan du “blev” Hannasroom. Den där provkollektionen blir man ju minsta sagt nyfiken på. Ja berätta gärna mer en annan dag du har en stund över.
  kram

 2. vad skoj att få veta lite mer om dig.
  och berätta gärna mer.

  jag tycker så mycket om din blogg & tycker den ger så mycket fin inspiration. snygg är du också 😉

  kram, u

  1. Å tack söta Ulrika! Jag blir jätteglad av dina fina ord!
   Kramar till dig

 3. Så fräck historia! Kul läsning. Du är en grym inspirationskälla. Vill gärna veta mer.. 🙂 kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *