UPPDATERING UTEPLATS!

Nu är det äntligen vår! Herregud, va jag har längtat! Jag vill vara ledig, fixa i trädgården, laga massa mat och njuta utomhus. Helst på landet, sittandes på uteplatsen och se ut över landskapet. Men. Innan jag hamnar där ska jag möblera om lite på utemöblerna. Vi håller just nu på att bygga däck runt poolen och där kommer det bli en ny matplats. Jag tänker platsbygga en enklare soffa som ska måttas efter färdiga dynor, som denna, tvåsits ska det vara på själva dynan i alla fall. Jag är ett stort fan av den här typen av dynor som man enkelt kan dra fram och faktiskt använda på en massa sätt. Eller, jag kanske borde säga lite varstans här hemma 🙂 Framför tvn, som mysläsplats i barnens rum, på balkongen i vårsolen, ja, folk har till och med sovit på den! Det är sant!

Det här inlägget gör jag i samarbete med Ellos, som har ett fullt påfyllt lager med oerhört mycket fint till uteplatsen, balkongen och trädgården! Jag har satt ihop några av mina personliga favoriter nedan. 

Olle oljelampa  

Åminne utekök

Nydala Serveringsvagn

Blast karmstol 

Dallas dynset 

Besök Ellos.se för mer inspiration och dina egna favoriter till uteplatsen i sommar 🙂

3 Comments

  1. Hej Hanna! Gör om i mitt sovrum, vill du tipsa om lampor och annat?

  2. Saknar din blogg så!

  3. Helt enig med Ida – savner bloggen din, alltid så inspirerende!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *