FEELING SPRING

Vem blir inte glad av tanken på att våren snart är här?! Och vem blir inte glad av en prickig klänning? Ok, det kanske finns en och annan men det struntar jag i. Jag blir i alla fall det! I samarbete med Ellos har jag fått välja min favorit ur deras Iconic kollektion, och det blev ett enkelt val. En prickig omlottklänning som kommer användas flitigt i vår och sommar. Jag har faktiskt redan använt den, trots den supervinter som råder här. Med höga stövlar och stor tjock tröja funkar det alldeles utmärkt 😉

Ett litet tips från mig till dig 😉

I samarbete med Ellos.

4 Comments

  1. Carrie från satc all over!!!
    Får nog ta och kika in på den där fina klänningen.. men hur är materialet? Tröööött på polyester som inte håller form och känsla efter tvätt.. Fortsatt fin dag på dig!

  2. Jag köpte den direkt när jag såg den här, och den satt som en smäck. Jag kommer att använda den mycket i sommar, jeansmänniska som jag är 😉

    1. Hanna Wessman

      Va roligt!! Finns ju faktiskt ingen enklare outfit än klänning 🙂

  3. Får man fråga vart den stickade är ifrån?? Såååå snygg!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *