3 SOVRUMSSTILAR MED ELLOS HOME

Nu finns ett nytt avsnitt, med mig och Tove, på Ellos.se! Vi inreder ett sovrum i 3 olika stilar och vi använder enbart produkter från Ellos Home såklart! Längst ner på sidan i länkarna hittar ni de produkter jag valt ut i inredningarna vi visar.

Retrokänsla med mörkt trä och svartlackerade metaller, sovrumsromantik med naturmaterial och bädd helt i linne eller är du mer för den klassiska looken? Oavsett, hoppas jag att ni ska bli inspirerade!

Du kan se filmen här!

(I samarbete med Ellos)

5 Comments

 1. Så fint och inspirerande! Haft lite inredningstorka men nu kliar det i fingrarna att möblera om lite hemma.
  Måste fråga vart har du köpt din polotröja du har på dig i avsnittet?

  1. Hanna Wessman

   Va glad jag blir! Tröjan kommer faktiskt också från ellos 🙂

 2. Så fint det blev, jättekul att se! Vad heter det grå överkastet ni använder på den hotellinspirerade sängen? Hittar det inte under videon!

 3. endibear

  Som tonåring tror jag tyvärr det blir en dyr historia att försöka få bukt med acne med olika produkter. Det är så mycket hormoner i omlopp som påverkar kroppen. Jag och min syster provade nog allt när vi var tonåringar men inget hjälpte. För mig blev det min acne MYCKET bättre efter att jag fått mitt första barn som 22-åring. Att inte använda några produkter eller smink alls gör det också betydligt lugnare. Det är jobbigt psykiskt till en början att visa sig utan smink och inte hålla på att tvätta ansiktet med olika grejer hela tiden. Men jäklar var tid och pengar (och massor av annat) man sparar på att försöka lära sig älska sig själv om man är istället ❤️ Det är inte lätt och inget man kan kräva av en 12-åring i dagens samhälle att ens försöka med.

 4. Malin Montelius

  Hej
  Är länken borttagen för att se vilka textiler tex ni haft i inredningen?

  Vänligen Malin

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *