HELGNÖJE PÅ SKANSEN

(I samarbete med Skansen) I lördags hade vi en supermysig dag! Vi drog ihop ett härligt gäng och begav oss till ett av mina favoritställen här i stan, nämligen Skansen! Hade faktiskt ingen aning om att man kunde åka skridskor där förens jag fick frågan om vi ville testa. Självklart ville vi det! Vi åkte skridskor med utsikt över Stockholm, och det bästa av allt, till livemusik!! Allt på Skansen är liksom alltid lite bättre och mysigare även för de vuxna, vilket jag måste säga uppskattas mycket av den här mamman 😉 Man behöver inte ens släpa med sig utrustning, det går att hyra på plats. Rekommenderas varmt! Barnen var mer än nöjda!

Efter ett par timmar på skridskobanan gick vi på cirkusföreställning och avslutade sedan med köttbullar och rårörda lingon på Restaurang Stora Gungan. Stort tack för en helt perfekt heldag med barnen!

(i samarbete med Skansen)

2 Comments

  1. Hej!
    Vi håller på att renovera vårt kök och jag har letat och letat efter en snygg vägghylla. Ganska minimalistisk och gärna så man kan måla in den i samma färg som väggen. Såg att du hade någon vägghylla (ett plan) i ditt vardagsrum som du målat, var hittar man en sådan?
    Tack för en kul blogg, gillar verkligen att titta in här för inspiration!

  2. Louise Lindahl

    Har du slutat bloggaa? 🙁

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *