AT WORK

Vi är inte klara än men vi närmar oss.. Mitt i processen att färdigställa ett jobb här i stan. Vi har byggt en hel del fast inredning här, visar när allt är klart, bjuder på små glimtar i alla fall 🙂

Dagbädd, min design, som jag älskar i detta utförande!

Sideboard i valnöt från Dusty Deco.

Fåtöljerna har jag köpt på Bukowskis och klätt om i rosa sammet.

Lampa, New Works KizuMin kruka, Cloudy från DBKD.

Fåtölj i sovrummet är också inköpt secondhand och omklädd i fårskinn.

Garderoberna är tapetserade i linnetapet från BoråstapeterSäng och sängbord har jag ritat och mina hantverkare byggt. Visar mer snart 🙂

6 Comments

 1. Ok vilken inspirationsboozt man fick att kolla igenom din blogg!✹
  Jag Àr sÄ nyfiken pÄ soffbordet i marmor. FörstÄtt att det Àr mÄttbestÀllt, men vem har satt ihop det och vad blev kostnaden och vad för mÄtt sÀtter man pÄ ett soffbord? Tack för inspirationen!

  1. Hanna Wessman

   Kul att du kikar in trotts dĂ„lig uppdatering för tillfĂ€llet! Detta bord har mĂ„tten,1 x 1 m, höjd 32. Du kan gĂ„ till en stenleverantör och fĂ„ hjĂ€lp med montering 🙂
   Kram, Hanna

 2. Vad kostar det att klÀ om en fÄtölj?

  1. Hanna Wessman

   Oj, beror helt pÄ design, storlek och omfattning pÄ sjÀlva renoveringen. Behövs det tex ny stoppning osv. Priset pÄ tyg varierar ocksÄ sÄklart. Om jag ska ge dig nÄgon typ av fingervisning skulle jag sÀga mellan 4000-10000kr per fÄtölj plus tyg. BÀsta, Hanna

 3. Hej Hanna!
  Vilken fÀrg valde du pÄ tapeten till garderoberna? NÀr man trycker pÄ lÀnken till BorÄstapeter kommer man till Rusty Linen, men denna pÄ bilden ser ut att vara mer Ät det grÄa hÄllet. Jag tÀnkte ocksÄ tapetsera in garderoberna med denna tapet. Tapetserade du in garderobssidorna ocksÄ? Vek du in tapeten pÄ baksidan pÄ garderobsdörrarna? Ja, mÄnga knasiga frÄgor? Men ditt resultat blev sÄ snyggt sÄ vill veta hur du gjorde sÄ jag fÄr samma snygga resultat. Hoppas du hinner svara! kram

  1. Hanna Wessman

   Hej! Ledsen för sent svar! Det Ă€r Rusty Linen jag anvĂ€nt 🙂 Vi tapetserade Ă€ven insidan pĂ„ garderoberna. Det Ă€r lite trixigt att fĂ„ det snyggt sĂ„ om du ska göra det sjĂ€lv skulle jag rekommendera att lacka garderoberna i samma kulör som tapeten och bara tapetsera fronterna. All lycka till! Kram, Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *