TÄVLING – PRIMADONNA ELITE

Äntligen, äntligen kan jag njuta av en riktig kopp kaffe här hemma! Jag kan inte leva utan kaffe! Det är det första jag gör på morgonen, dricker en kopp kaffe. Jag är inte typen som dricker mitt kaffe på exakt samma sätt varje gång. Ibland cappuccino, ibland en dubbel espresso, ja ni fattar, och nu kan jag med ett enkelt litet knapptryck få precis vad jag vill! För alla er kaffeälskare därute måste väl ändå detta vara världens bästa julklappstips! En kaffemaskin som gör riktigt kaffe! Inte ens min kaffesnobb till svåger kan klaga nu 😉

Min fantastiska maskin kommer från De´Longhi och heter Primadonna Elite och just nu pågår en tävling på deras instagramkonto! Missa inte det! Du kan vinna en egen Primadonna Elite, till ett värde av 20995kr!!

Gå in på tävlingsposten på @delonghisverige och nominera en vän så kan du vinna en maskin till både dig själv och en vän! Lämna bara en kort motivering i kommentarsfältet så är du med och tävlar!

Tävlingen pågår fram till den 12:e december!

Lycka till!!

(i samarbete med De´Longhi)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *