JULKLAPPSTIPS FRÅN ELLOS

Tiden bara rusar fram och snart är det JUL! Jag älskar verkligen julen! Kommer gå djupt in i julbubblan i år. Behöver en rejäl ledighet, bara fokusera på familjen, maten, myset och lugnet som infinner sig efter jul. Men först ska det roddas och viktigast av allt, julklapparna! I år har jag lovat mig själv att INTE vänta in i det sista och hetsa runt med en miljard andra dagarna innan julafton! Jag kommer klicka hem varenda liten sak! Missa inte mina och Toves julklappstips från Ellos! Nytt avsnitt ligger uppe nu 🙂

2 Comments

  1. madeleine

    Asså ni två är så grymma på alla sätt å vis!
    Fina julklappstips, skall definitivt haffa några av dem

    1. Hanna Wessman

      Tack söta du!! Kram

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *