JULSTÄMNING MED HEMFRID

Nä, mycket till julstämning är det inte riktigt ännu här hemma, men snart blir det desto mer! Jag är inte den som pyntar sådär jättemycket men vissa saker är ett måste. Adventsstjärnor, julblommor, gran och en och annan tomte här och var, det räcker 🙂 Men viktigast av allt! Julstädningen! Det har jag fått från mamma! Rent ska det vara, helst putsade fönster och organiserade lådor. I år tar jag hjälp! Hemfrid ska få kliva in och julputsa detta hem! Vill faktiskt slå ett slag för just det! Även om man inte tycker sig behöva städhjälp var och varannan vecka, eller av ekonomiska skäl inte har möjlighet kan man använda sig av den här typen av tjänster då och då, typ nu! Slippa tänka på det i julstressen! Jag ska handla ALLA julklappar på nätet och jag tänker ta hjälp med städningen i år. Skönt, då var det bestämt!

Missa inte att boka städningen i tid bara 🙂

(i samarbete med Hemfrid)

6 Comments

 1. Hej! Du är min absolut största inspirationskälla! Ville nästan säga det när du vid upprepade tillfällen förra året stormade in och pilatade på reformen bredvid mig på p-center men kände att det var himla opassande (och osvenskt 😂) att säga det när du var “privat” mitt i träningen. Men nu säger jag det! Du har verkligen “det” i inrednignsvärlden som jag själv försöker komma åt. Tack för det! OCH sen undrar jag om det är drop cloth du har i vardagsrummet också? Jag funderar på att måla om från vitt vardagsrum men ändå hålla det ljust, drop cloth känns mörk, men det ser så ljust ut hos dig.

  1. Hanna Wessman

   Söta du!! Hade bara blivit glad om du sagt det till mig 😉 BTW, MÅSTE börja träna igen! Helt kommit av mig! Jag har haft Cornfort White i vardagsrummet men har faktiskt flyttat lite tillfälligt och nu har jag helt vita väggar.. Nästa gång jag målar blir det nog Ammonite. Målat den i en hel lägenhet nu och det blir så fint! Kramar till dig och hoppas vi ses på PC snart!
   Kram
   Hanna

 2. Och var är den stora spegeln i sovrummet köpt?

  1. En gammal ikea stave?

  2. Hanna Wessman

   Den är måttbeställd av en glasmästare 🙂

 3. Hej Hanna, vart är tavlan från?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *