TACK TILL HEMFRID – I`M OFF

Just nu är jag och pojkarna påväg till solen! En veckas höstlov! Väldigt välkommet! Jag hann med en extra lång sovmorgon morgonen innan vi åkte. Varför? Jo, för att jag kunde lämna hemmet i en enda röra för jag vet att jag kommer komma hem till ett rent, städat och nybäddat hem om en vecka! Så ljuvlig känsla för en person som absolut aldrig skulle lämna mitt hem i kaos när jag ska på semester. Att mötas av oreda det första man gör när man varit iväg är inget jag hanterar lugnt och fint om jag sägare så.. Tackar fantastiska Hemfrid för det! Tack för livskvalitet i vardagen 🙂

Att använda tjänster som städhjälp blir bara vanligare och vanligare men ni som ännu inte testat, gör det! Jag startade själv genom att prova en gång. Sedan blev det storstädning lite då och då. Man måste inte boka upp sig en gång i veckan, även om det är ljuvligt, man kan ta den hjälp man dels behöver och som passar i budgeten. Gör sådan skillnad! Tack Hemfrid för att ni gör skillnad i mitt liv!

( i samarbete med Hemfrid )

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *