AND THE WINNER IS!

Tack för alla fina svar och motiveringar i tävling om 3 månaders gratis städhjälp från Hemfrid! Önskar ni alla kunde få vinna! Jag vet verkligen hur svårt det kan vara att få ihop den tid som faktiskt krävs för att ha ett rent och trevligt hem! Man vill hellre lägga tid på annat, som sina barn, intressen eller bara sova 😉 Jag tänkte blanda upp det här inlägget lite.. I lördags plåtade jag ett gammalt jobb för en kund där vi har gjort en hel del bygg men inte möblerat, men nu så, nu fick vi till det med! Såklart inte färdigt i dessa bilder. Snart i en tidning när dig 🙂

Dagbädden har jag designat och m mina killar byggt. Använt samma benställning som på bänken jag gjort tidigare. Hoppas ni gillar!

Ok! Vår vinnare ÄR:

…  Caroline Hernsjö!

Stort Grattis och hoppas du/ni kommer njuta av ett rent och härligt hem och använd nu tiden till att bara göra saker för dig/er!

Kramar, Hanna.

( I stolt samarbete med Hemfrid! Tack för att ni ville göra detta med mig och för den generösa gåvan till en av mina fina läsare! )

5 Comments

 1. Madeleine

  Ytlig fråga… Men det visar ju att jag kollar era Ellos-filmer och gillar dem. 😉 Vad har du för nagellack i moodboard-filmen?

 2. Vilken jäääääkla bra tävling för mig som hatar städa haha 🙂 man skulle helst haft städhjälp livet ut va 🙂

  Jultrender idag på bloggen:)

  Ha en kanonvecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

 3. Varför har du en blogg när du skriver så få inlägg? Det är så härligt att läsa det du skriver.

  1. Hanna Wessman

   Jaa du, det kan man fråga sig 😉 Jag har haft alldeles för mycket, både jobb och privat, sista tiden och helt enkelt inte mäktat med.. Ska skärpa mig! Hoppas du orkar hänga kvar! Bästa, Hanna

 4. Josefine

  Hej,
  Vart kommer den fina ljusgrå mattan från? =)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *