HOLA!!

Ok, jag vet! Sämsta perioden med uppdateringar här på bloggen men jag lovar att det kommer vara värt det för er som har tålamod att hänga kvar 😉 Är så oerhört lycklig över detta! Jag kommer spendera en hel del tid i Palma framöver. Jag jobbar med en hel hög fantastiska projekt, det ena mer makalöst än det andra! Hela fastigheter som stått i princip orörda i många många år, börjar nästan grina när jag skriver det här! Så mäktigt att få vara en del av denna oerhörda resa! Men inte bara det! Det ska också byggas nytt! På den mesta perfekta platsen dessutom, med utsikt över det stora blå.

Mitt lilla, men ack så kompetenta team! Charlotte, du är makalös! Tack för att du alltid står stadigt vid min sida! Sara, can´t wait to see what you will do!

Vi bodde på Nakar, helt perfekt! Som vanligt är min älskade Sanna som lotsar mig 🙂

Tack för denna gång, Palma. Ses snart igen!

5 Comments

 1. Asså herregud så härligt!! nu till min fråga: jag är helt stuck när det kommer till gardiner! Skulle du kunna ge några gardintips som passar till sovrum? Gärna som finns på typ ellos, alltså lättköpta. Kram du är bäst!

 2. Heja dig/er! Ser fram emot att följa Palma-projekten! Ni är så grymma. Och, jag älskar dagbädden i din design!!! Kram

 3. Vart kommer dina urfina randiga byxor ifrån?? 😍

  1. Hanna Wessman

   Köpta på marknad i Palma 🙂

  2. Hanna Wessman

   Från lokala marknaden i Palma 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *