SISTA CHANSEN! GRATIS STÄDHJÄLP MED HEMFRID

Jag har haft en extremt intensiv period på jobbet. Resor hit och dit och sena kvällar framför datorn. På helgerna vill jag bara vara med barnen och unna mig lite riktig återhämtning! Tvätthögen lever sitt eget liv känns det som. Varje gång jag kollar till den har den vuxit sig större och starkare, riktigt skräckinjagande faktiskt. Och vet ni, det enda som är bra med dammråttor är att man inte behöver mata dom.

Värdet i den hjälp som erbjuds utifrån, ja, jo, mot betalning men ändå, är absolut nödvändig i detta hem! Som ni vet pågår det ju en tävling här som kommer innebära 3 månaders gratis städhjälp för en av er! Missa inte!! Följ instruktionerna i detta inlägg så är du med och tävlar!

Att komma hem till ett nystädat hem, renbäddade sängar och ett skinande badrum, nästan bättre än choklad i sängen!

Tävlingen avslutas nu på fredag den 6:e oktober!

Lycka till!

(i stolt samarbete med Hemfrid)

4 Comments

  1. Vad är det för färg?

  2. Vill se mer bilder hemifrån dig! Var så längesedan nu.

  3. Var kommer mattan ifrån??

    1. Hanna Wessman

      Från Linoleumkompaniet! De hjälper dig till rätt produkt!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *