LAST WEEK

Heeejjee!! Hur min förra vecka såg ut? Som ni säkert förstått, för ni är väl kvar 😉 så var den maxad! Jag och Tove packade väskan för 4 dagar i Borås och två intensiva dagar framför kameran tillsammans med Ellos. Vi kommer visa olika enkla tips på hur du hittar rätt stil till ditt sovrum och vilken soffa ska man egentligen ha? Äsch! Det kommer klarna 😉

Älskar det här skåpet..

..och tallriken med fiskar, den måste man ha 🙂

Älskar också den här kvinnan. Om vi har tråkigt? Ja, så rolig är hon kanske inte men väldigt söt.

För er som letar soffbord. Varsågoda.

Är du i Borås och blir hungrig, gå hit! Vinci. Mums.

Hotellet vi bodde på tänker jag låta passera okommenterat, förutom detta. När en, eller faktiskt två flickor blir galet sugna på choklad efter 12 timmars arbetspass bör hon INTE behöva stå ut med en minibar som ser ut såhär! Men den var i alla fall kall. Lika kall som duschen morgonen efter :0

Känner fortfarande kärlek till dig rosa dröm.

Glatt gäng sista dagen! Tack för besöket bästa Ellos!

Ses snart igen!

1 Comment

  1. Vet du möjligen när soffan, den rosa drömmen, kommer till Ellos?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *