FRIGÖR DIN TID MED HEMFRID

Ni missar väl inte att vara med och tävla om gratis städhjälp!? Jag är så oerhört glad över mitt samarbete med Hemfrid! inte direkt svårt att motivera varför. Tror inte jag en enda gång har svarat på frågan -hur får man ett fint hem på enklast sätt, utan att nämna, städning. Organisera. Rensa.

Rent=trivsamt, spelar ingen roll om du har ett hem fyllt med designmöbler, är det inte rent blir det liksom inte bra ändå. Visst, vi alla har skit i hörnen då och då och de flesta lider av samma sak som jag. Tidsbrist. Att ta hjälp utifrån är guld värt för att orka hålla ordning. Jag behöver inte hjälp att ställa in i diskmaskinen, plocka undan och hålla mitt hem i någorlunda skick. Det är storstädningen som det faller på. Det tar ju ändå ett par timmar att göra en sådan insatts själv. En gång i veckan, ibland räcker det med varannan vecka faktiskt, och herre vad det är värt det!

Vad jag gör med tiden jag sparar? Målar naglarna och fotar mina fötter till exempel 😉 Nä, det gör jag bara för visa hur rent jag har det. Hahaha.. skämt och sido. Är med mina barn. Orkar laga något extra gott på fredagen, organiserar i min garderob, målar om i pojkarnas rum, går på Naturhistoriska med min syster och 6 barn, läser om min sjukt coola vän. Allt detta har jag gjort i helgen. Om det beror på att jag har städhjälp? Ja, till stor del! Och kanske lite på min hyperaktiva personlighet 😉

Hejja dig Mernosh!!

 Lite bra att veta om Hemfrid!

Alla deras städmedel är miljövänliga. De ingår och fylls på när det tar slut. Deras personal är utbildad, har fast anställning och omfattas av kollektivavtal. De har kvalitetsgaranti. Är du inte nöjd så åtgärdar de det så snabbt som möjligt. Om olyckan är framme täcker deras ansvarsförsäkring eventuella skador.

Missa nu inte att vara med och tävla! Följ instruktionerna i detta inlägg, så vi samlar alla tävlande på samma ställe. Ordning och reda 😉

(i stolt samarbete med Hemfrid)

2 Comments

  1. Ja det hade inte varit fel med hemhjälp, behöver göras en storstädning här hemma men tid räcker inte till som du säger.

  2. Så himla fin klänning du har i Hemfridsinlägget! Var kommer den ifrån?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *