COPENHAGENS ZOO

Förra veckan drog jag, farmor och pojkarna till Köpenhamns Zoo.

Vi blev bjudna på en helt magisk dag! Solen strålade (har ju regnat en del om jag säger så..) och vi strosade runt och upplevde djur från alla världens hörn, hann med två måltider och shoppade till och med varsin ny outfit till pojkarna;)

Jag körde bil från Skåne och till min stora förvåning hittade jag rätt på en gång. Ok, med lite hjälp men måste säga att jag verkligen uppskattar tillgängligheten! Djurparken ligger nästan mitt i stan i Köpenhamn så från dörr till dörr från Bjäre tog vi oss dit på under två timmar. Och vill man smidigt slippa eventuella köer vid ingången kan man köpa biljetter direkt hemifrån eller via mobilen och skanna direkt vid entrén. 

Eftersom allt danskarna gör alltid är lite bättre 😉 får parken extra plus för hur snyggt allt var och RENT!

Väldigt nöjda, glada och..

..trötta, packade vi in två djurskötare och åkte hem!

Danmark är ett perfekt resmål för utflykter och vill ni som jag och min familj besöka Köpenhamns Zoo ser in vad som händer den närmsta tiden här!

Vill ni också få 10 % rabatt på inträdet samt slipper stå i kö? 😉
Klicka här och använd rabattkod HannaZOO  – gäller till och med 31 augusti.

Tack för denna gång! Vi kommer tillbaka!

Köpenhamns Zoo.

(Samarbete)

5 Comments

 1. Härligt med utflykt 🙂
  Men kan även slå ett slag för Kolmården i Svedala där dottern var i mitten av juni med min svägerska och hennes sambo, de slogs också av hur rent och snyggt allt var där 🙂

 2. Mysigt med dagsturer 🤗🤗🤗hoppas allt går bra med poolbygget 🤗 Vartifrån är din och “farmors” gina klänningar?

  1. Hanna Wessman

   Tack söta! Från HM 🙂

 3. Köpenhamns zoo är verkligen underbart!

 4. Vänjer mig nog aldrig vid djur i bur. Känns alltid fel. Annars fina bilder:)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *