SOMMARREA PÅ KIDS BRAND STORE

Äntligen sommarlov och sovmorgon varje dag!! Vet inte vem som är mest nöjd med det, jag eller barnen. Den här lilla mannen har i alla fall en startsträcka som kan driva vilken normal människa som helt in i fördärvet. Omöjlig att få upp! Jag väcker honom med kill på ryggen, lägger fram kläder, gör frukost, ja, underlättar allt jag kan för att prinsen ska behaga kliva ur sängen. Egen väckarklocka fick jag tips om men..hahah.. den måste jag gå upp och stänga av för det är inget han störs av.
Tips mottages 😉
Snilleblixt! Kanske kan funka att muta upp ungen med nya skatekläder! Idag startar nämligen Kids Brand Store sin största sommarrea någonsin! 25-60% på allt i butiken, endast ett fåtal höstnyheter är exkluderade!
 Litet tips bara 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *