NÕBERU – 4 ALL MEN

Ok, nu tänker jag ge min syn på något väldigt viktigt, nämligen manlig hygien! Säger inte att ALLA män tvättar håret för sällan eller använder produkter som faktiskt inte luktar som man önskar, men många gör det 😉

Av den enkla anledning tycker jag att en kvinna måste göra vad hon kan för att ge en hjälpande hand. Min hjälpande hand signeras Nõberu. Milda produkter för DAGLIGT bruk som doftar ljuvligt! Vad säger ni om det? Schampoo och balsam för själen 😉 Sandalwood. Min favorit!

Ok, tvätta kanske inte varje dag men var tredje! Det är väl ändå att mötas på halva vägen!?

Clay-Gel, ett absolut tips gällande hårstyling för män! Lagom stadga och lyster och doftar ren och ren man. Testa!

Tack, Nõberu!

(I samarbete med Nõberu of Sweden)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *