MILANO 2017

Det är med sorg i hjärtat jag återvänt hem till Stockholm efter ett par dagar i Milano som avslutades med familjehäng hemma hos våra älskade vänner i Palma. Tacksam över livet och att klaga över vädret, att man har sjuka barn och mycket att göra känns väldigt avlägset. Tänker på de som mist livet, deras anhöriga, alla skadade och tårar strömmar längs mina kinder. Fruktansvärt. Skrämmande. Känns nästan oförskämt att prata inredning, instagramma om fantastiska middagar och shopping men livet fortsätter och jag tänker ge er en liten inblick i hur våra dagar sett ut.

Vi startade här.

Kärleken till det här gänget!

Tinade upp i solen 🙂 Min tunika kommer från Zara.

Middag på Paper Moon. Visst har Louise snygga ringar 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *