ANITHAS BARDOT TAKEOVER

Queen of the night! Anitha, vackra, starka kvinna, samlade till tjejmiddag, extra allt, på Bardot! Extra allt, jag menar det 😉 Fantastik mat och lika bra sällskap! Det händer något speciellt när det bara är kvinnor runt ett bord. Min beskrivning, en intravenös energi overload! Alla delar med sig av livets bättre och sämre stunder och slickar i sig av goda råd och reflektioner. Undrar om herrmiddagarna ser likadana ut 😉 Ställer mig faktiskt den frågan på allvar. Är så glad över att vara kvinna och helt naturligt kunna hänge mig ett intimt ögonblick av verklighet mitt i ett möte där och då. Att jag drar parallellen manligt och kvinnligt? Jag kanske har fel, har fördomar till och med, men jag tror fan inte män talar med varann som vi gör. Har gärna fel men svårt att tro det..utan att gå in närmare på allt som avhandlades denna kväll 😉

TACK, Anitha!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *