SECONDHAND SHOPPING MED TRADERA

Skulptur i brons. Bok, Giacometti & Hjort.

Att handla secondhand är något jag verkligen rekommenderar ALLA att göra! Fördelar som positiv miljöpåverkan och att man alltid handlar billigare än att köpa nytt är ju såklart toppen, men det jag vill slå ett slag för i detta inlägg, som jag gör i samarbete med Tradera, är effekterna du uppnår rent stilmässigt i ditt hem. Blanda gammalt och nytt är ett uttryck lika slitet som möblerna det ofta förknippas med. Lantliga loppisfynd som blandas med nytt och skänker hemtrevnad och patina. För vintage älskaren blir det tydligt och enkelt att ta till sig men det är långt ifrån den enda stilen som mår bra av lite secondhandshopping. Jag har mängder med auktionsfynd i mitt hem. Det som varit slitet har jag renoverat och vissa saker är inköpta med kärlek och för att skänka personlighet till vårt hem. Saker som inte “alla” har. Saker som jag vet att jag aldrig kommer slänga utan sälja vidare om jag tröttnar eller vill byta ut. Kanske kommer jag till och med tjäna ett par kronor på det hela.

Jag har spenderat en bra stund framför datorn, surfandes mellan Traderas olika inredningskategorier och fastnade för en hel del. Tipsar om några av dom här!

Sideboard i teak.

Kaffekopp, Fornasetti. Fåtölj, Sirocco, Arne Norell.

Bordslampa i plåt och mässing.

Happy secondhandshopping!

(I samarbete med Tradera)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *