IN TO THE WILD

Hej måndag! Vi har haft en helt ljuvlig vecka i Skåne. Lugnare plats än Bjäre på vintern, finns det? Så skönt och avkopplande. Vi har tagit dagen som den kom och gjort små utflykter i omgivningarna. Hovs Hallar, ett av mina absoluta favoritplatser. Så dramatiskt vackert, och bokskogarna runt omkring är som en sagovärld. Nöjda och utvilade tillbaka i vardagen men tror påsken måsten firas i Skåne. Längtar redan tillbaka.

Veckans todo. Anlägga ett grönsaksland. Check!

Här ska det växa potatis, morötter, lök, sallad, rabarber och lite annat smått och gott. Mina pojkar! De slet och grävde som bara den! Så imponerad! – Detta är superkul mamma! Jag vet! Visst är det! Värre träningsverk än efter ett pass på gymmet dessutom 😉

Tina! Min älskade vän och barnens gudmor stannade 24 timmar och tankade oss alla fulla på kärlek. Bästa!

1 Comment

  1. Bjäre är bäst! Välkommen tillbaka i påsk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *