TILL SALU

Min kära vän och kollega säljer sitt vackra hus!! För den som drömmer om livet på landet kan det knappast bli bättre!

Se här, för fler bilder och info!

2 Comments

  1. Superfint ställe !! Jag gjorde en sänggavel på det sättet du visade i Äntligen hemma jag blev så nöjd. Jag använde en superfin Möbelsammet som jag köpte på Ohlsson tyger. Jag undrar om du kan tipsa mej om en sak. Jag har en soffa med divandel och schäslong i ljusgrått ( ångrar ihjäl mej att jag köpte den för 2 år sedan. Men sambon vill nog inte att vi köper en ny redan så jag får stå ut ) Problemet är att jag har så svårt att hitta matta till den . Jag har för övrigt en lång bestå ( vit ) sidebord i rummet så du kanske förstår stilen ( ljusgrå vägg )Skulle gärna vilja ha något i stil med ombonad Room interiör stil eller Posh living men har inte råd med något jätte dyrt just nu då vi ska lägga fasad på huset. Har du några tips på matta till en ljusgrå soffa under 6000:- Det blev visst en hel novell. Hade jag haft pengar hade jag anlitat dej för du är den bästa inredaren Ha en fin dag

    1. Hanna Wessman

      Söta du! Tack för fina ord! Jag rekommenderar Ikeas http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20314660/ eller http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50277393/#/00277395 största stlk. All lycka till! Kram Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *