BEAUTIFUL SPACE

Öppna ytor med vackra platsbyggda rumsavdelare i trä. Dagens inspiration.

Håller långsamt på att vakna upp ur en lång period av sjukdomar och elände. Värsta tiden på året. Utan tvekan. Halsfluss, öroninflammationer, magsjuka och allt där emellan. Man blir ju inte jättepepp precis. Min desperata längtan efter vår börjar snart. Mycket snart. Får hålla tillbaka ett litet tag till 😉

2 Comments

  1. Hej!
    Jag har följt din så länge nu och gick tillbaka till ett gammalt inlägg och såg att du hade fått tag på den snygga väskan från Zara och är så avundsjuk då jag gick in på Zara och såg den och köpte den inte. Än idag ångrar jag mig så mycket då de inte kommer få in den igen. Jag undrar det skulle finnas en chans om du vill sälja din då jag är i stort behov av en handväska då snart åker till Prag! Jag är självklart beredd att betala överpris!

    Hör gärna av dig! 🙂

    1. Hanna Wessman

      Hej fina! Så ledsen att du inte fick tag på väskan! Vet känslan.. Min är inte så fräsch längre tyvärr men du hittar säkert något liknande på Zara framöver! Hoppas du får en fin resa! Bästa, Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *