FOGIA EVENT

vsco-photo-5 2

I lördags hade jag äran att vara en del av ett väldigt trevligt event på Fogia. Jag inredde en liten yta med mina favoriter ur sortimentet just nu och måste säga att fåtöljen, Bollo, är en fantastisk möbel! Lika bekväm som snygg och hur lättplacerad som helst!

vsco-photo-1 2

Hanna Nova var moderator och publiken ett gäng engagerade inredningsintresserad privatperson som jag vill rikta ett stort jättetack till! Tack för att ni kom och för alla bra och relevanta frågor och tankar kring inredning! Önskar verkligen jag hade mer tid till den här typen av event för inte nog med att jag tycker att det är väldigt roligt, det är också oerhört givande för mig som kreatör att få chansen att prata fritt med stora grupper.

vsco-photo-2

vsco-photo-4 2

Alla möbler, dekoration och matta kommer från Fogia.

vsco-photo-5

vsco-photo-3 2

vsco-photo-2 3

vsco-photo-1 5

 

vsco-photo-4

Tack till Fogia för att jag fick nöjet att jobba med er design och på plats i er fantastiska butik! Skulle gärna flytta in 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *