AMARYLLIS – MATTA – SOFFBORD

vsco-photo-3

Snittamaryllis, tända ljus och barn i pyjamas. Låter som en lördag som gärna får gå på repeat till nästa vecka.

vsco-photo-2

Får ständigt frågor på vart, både min matta och soffbord kommer ifrån. Mattan kommer från Linoleumkompaniet, hälsa från mig så hjälper dom dig till rätt produkt och färg. (ca 7 dagars levtid för den som vill hinna innan jul) och soffbordet, Alanda, B&B Italia. Design av Paolo Piva och köpt på auktion.

vsco-photo-4

Tittut <B

Vardagsrum 1

4 Comments

 1. Fint som alltid!! Ha en fin vecka, kram Caroline

  1. Hanna Wessman

   Kram!

 2. Jag ser att du inte har någon langettering på din matta som avslut. Jag har tittat på matta från Kjellbergs men fått rådet att inte ha utan langettering då det kommer tråda sig och lossna. Hur har det fungerat för er?

  1. Hanna Wessman

   Det funkar jättebra! Kanten “lägger” sig ganska snabbt och jag har lagt den här mattan fritt mängder med gånger utan langettering och det har aldrig varit ett problem. Men det är såklart på egen risk 😉 Du kan ju testa utan först i alla fall. Kram Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *