ROOD – BENCHSOFA

vsco-photo-1 2

Rood, Benchsofa, en möbel jag och Louise ritade för alla utrymmen som oftast pryds av en byrå, sideboard eller liknande. En perfekt hallmöbel för den med generöst med plats eller som hemma hos Louise, i vardagsrummet. Jag skulle gärna ställa den i sovrummet! En möbel som funkar helt enkelt! Både dekorativ och med uppenbar funktion.

vsco-photo-2 2

Hela Louise hem plåtas just nu och snart kommer ni få kika in i hela hennes vackra hem.

Vet att ni är många som frågar om när man kan köpa våra möbler. Det går fint att beställa nu men tyvärr har vi ännu inte en bra lösning på produktion och då framför allt priserna. Allt görs för hand och vi jobbar med de bästa och i dyra material. Att ta fram en möbel i taget är inte direkt en kostnadseffektiv lösning men jag hoppas att detta snart är löst! Har ett par möten inbokat i schemat som inger hopp 😉

Maila mig på hanna@hannasroom.com

3 Comments

  1. JÀtte fin möbel, men mina ögon drogs till tavlan! Helt fantastisk!!! Vem Àr konstnÀren? / Jessica

  2. cool, men hĂ„ller med föregĂ„ende – TAVLAN!
    Å sĂ„ undrar jag om den dĂ€r tĂ€vlingen du hade för ett tag sedan, Ă€r den avgjord? 🙂

  3. Ähh, oerhört fin! gud vad duktiga ni Àr!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *