BEDROOM CARPET

vsco-photo-1 2

Antar att det är fler än jag som har hemska problem med att komma upp ur sängen på mornarna nu. Mörker och kyla är inte precis det som får mig skutta upp om jag säger så.. Sanningen är att jag mer eller mindre krälar ur sängen och känner mig som en tonåring som skulle kunna sova dygnet runt. Tur att det finns kaffe. Efter två muggar är jag riktigt på hugget 😉

Just det! Det var ju mattan i mitt sovrum jag ville hylla med denna bild 🙂 Finns inget som slår heltäckande matta i sovrummet kyliga morgnar! I ull från Linoleumkompaniet. Hälsa från mig så hjälper dom dig till rätt produkt om du vill veta mer om mattan.

3 Comments

  1. Åh, vart är spegelkuben från?

  2. Lina Lundmark

    När kommer Cloudy krukorna i den nya färgen? Är den matt eller blank? (Hon som väntat sen juni) 🙂

  3. Har letat med ljus och lykta efter vikväggen! Skulle du vilja outa vart den kommer ifrån? Kram och tack för all inspo!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *