20 % RABATT PÅ ABSOLUT ART

vsco-photo-3 2

För att lättare kunna föreställa sig hur den nyinköpta tavlan eller konstverket skulle se ut i en “hemmiljö” skapade jag den här lilla ytan åt Absolut Art och Affordable Art Fair. Här kunde man testa sina verk. Hänga en egen tavelvägg eller bara inspireras av mina favoriter ur Absolut Arts sortiment.

vsco-photo-2vsco-photo-4vsco-photo-5vsco-photo-3 vsco-photo-1 2vsco-photo-2 2vsco-photo-1

Från och med idag fram till söndagen den 23/10 får ni, mina fina läsare, 20% rabatt när ni handlar Absolut Art i min shop! Klicka på + på bilderna eller gå in via länken nedan för att se hela mitt urval från AA.

 Absolut Art.

AAF

1 Comment

  1. Hej

    Jag har letat överallt efter en sån där bokhållare i plexi, vet du varifrån den är?
    Tack på förhand
    Med vänlig hälsning,/ Shana

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *