NYC WHIT ABSOLUT ART

vsco-photo-4 5

HEJ! Oops, vilket långt upphåll det blev här på bloggen! Har varit fullt upp och väldigt mycket jetlag.. Toppade min hemresa natten till tors förra veckan med en alldeles fantastiskt vidrig matförgiftning. Åt kyckling på flygplatsen innan jag klev på nattflyget hem. Öööhh. Ok. Hej då. Fyfan. Men skit i det nu. Hade 4 intensiva och väldigt fin dagar i NY med Absolut Art. Så imponerad över hela det här företaget! Vilket team! Här finns ett enormt konstintresse och en bredd av konstnärer från ett antal olika delar av världen och som växer hela tiden. Ni känner ju säkert till Absolut Art redan och att deras modell handlar om att göra konst tillgängligt för en bredare massa. Jag tycker det är fantastiskt!

vsco-photo-1 4

Jag hade inte så mycket tid för turistande. Blev INGEN shopping :0 Men jag hann i alla fall med att promenera runt en del och ett besök på MoMA. Visar snart.

vsco-photo-2 5

Perfekt väder och jag njöt av att bara gå runt och vara helt ensam.. Nu ljög jag. Hahaha.. Jag är inte så bra på att uppleva saker ensam visade det sig. Delad glädje och allt det där ni vet. Men hur som helst så hade jag det väldigt bra.

vsco-photo-2 3

Fick användning för mitt nya rosa fluff.

vsco-photo-3 2vsco-photo-3 7 vsco-photo-1 8vsco-photo-5 5vsco-photo-1 3

Vi jobbade sent, eller i alla fall kändes det så i min kropp. Här var klockan 19 och jag höll på att stupa 😉 Nahema och Rachel var flitiga och packade boxar med fina vykort till all inbjuden press som väntades kvällen efter. Absolut Art lanserades nu på allvar på den amerikanska marknaden och Nahema Metha, till vänster, bor och jobbar i NY är också en av grundarna och styr verksamheten där ifrån. En grymt imponerande person med mängder av kunskap och driv! Blev så inspirerad av hur hon lugnt och metodiskt skapade ett fantastiskt event i våningen på Manhattan.

vsco-photo-4 6

Min uppgift var att hänga konsten. Jag hade två ganska stora väggar att jobba med men utnyttjade även de stora fönstren.

vsco-photo-5 2vsco-photo-3 8

Visar det färdiga resultatet snart!

5 Comments

 1. Birgitta

  Grymt bra jobbat – Hanna

 2. Så mäktigt och vilken stad!
  Vi har som mål att åka till NY när dottern fyller 15 🙂
  Bra present va;-) Hon fyller 12 i januari, så vi hinner spara 🙂

  1. Hanna Wessman

   Fantastisk present!! Jag längtar tills jag får ta mina killar dit! Resor är det bästa! Kram Hanna

 3. Dina grå mjukis shorts och college tröja ser sjukt fina ut! Vart har du köpt det? Tack för ljuvlig blogg! <3
  //Johanna

  1. Hanna Wessman

   Tack sötis! Från H&M 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *