BALCONY DREAMING

Skärmavbild 2016-09-21 kl. 11.06.08


De två senaste boendena vi haft har saknat balkong. Inget jättebekymmer kan man tycka men jo, det är det faktiskt! För mig. Finns säkert väldigt många av er som känner lika gällande den saken. (Annars hade det väl knappats kostat en halv miljon extra..) Tänk att en balkong kan gör så stor skillnad. Att kunna öppna upp och släppa in frisk luft under dagarna och framför allt kvällarna innan man ska sova. Vädrar innan läggdags året om. Älskar iskalla sovrum och krispiga lakan. För att inte tala om drömmen om det där morgonkaffet på balkongen.. antar att jag även delar den tanken med väldigt många!

Balkong är mitt svar på vad jag skulle förverkliga om jag fick chansen. Vad skulle du göra? Kakelugn? Nya vackra golv? Eller något helt annat? Kanske att äntligen göra slag och saken och köpa ett litet sommarhus? Både jag och min man kan sitta i timmar och prata drömmar och leka – vad skulle du..om.. Måste säga att jag är både glad och lite stolt över att många av de drömmar och mål vi hade för 15 år sedan nu är sanning.

Skärmavbild 2016-09-21 kl. 11.18.38

Kan till och med vara så att det drömhemmet med balkong ligger i ett annat land. Drömma får man.

En bank som har tagit dröm-temat på allvar är Danske Bank. De förverkligade en familjs balkongdröm, se filmen här

( i samarbete med Danske Bank)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *