RICE FROM THE DEAD

vsco-photo-1

Att uppstå från de döda kanske är att ta i men det är fan så det känns efter två veckors vidrig förkylning som slutade med bihåleinflammation och antibiotika. Galet, men det var kanske priset jag fick betala efter en sommar i full fart. Hela den här helgen har jag spenderat i sängen! Vaknade imorse som en ny människa och har jobbat på som vanligt idag. Väldigt skönt!

Den här veckan är full av jobb. Sitter med mitt tredje stora designsamarbete just nu. Lämnade ett, mitt andra efter krukorna, i fredags och det känns så bra! Ska bli väldigt roligt när jag får visa er! Dröjer tyvärr ett tag men i alla fall. Kan avslöja att det handlar om belysning och näst på tur är det sovrumsinredning som blir mitt fokus. Älskar det! Att sitta med skisser som svämmar över och som sedan kokas ner till en färdig produkt. Känner mig så oerhört tacksam och lycklig över att få chansen att kliva in i fantastiska företag, förstå deras produkt, varumärke och målgrupp för att sedan skapa något som också är jag. En utmaning som heter duga och som håller mig vaken vissa nätter ska jag erkänna. För visst är det väldigt blottande att för öppen ridå designa åt någon? Att skrika ut det till alla som vill lyssna och även gärna till dom som helst vill slippa 😉

Vill i alla fall säga att jag lever och gör det med några bilder från mitt kök.

vsco-photo-4

vsco-photo-2vsco-photo-3

På fredag ska jag packa för på lördagmorgon åker jag med Absolut Art till NYC! Men det är på fredag. Det är ju lång tid tills dess. Eller?

Önskar en fin kväll!

14 Comments

 1. Hu så trist att du varit sjuk!
  Men SKÖNT att du mår bättre nu 🙂
  Ha en fin kväll!

  1. Hanna Wessman

   Tack snälla! Kram Hanna

 2. Hej!
  Så fin soffa! Ska själv (med själv så menar jag hantverkare) bygga en sittbänk till matbordet. Om du har tid svara på några frågor så skulle det vara sjukt uppskattat. Håller på bli tokig av att googla på detta. Hur hög är den? Djup? Och var beställde du dynorna?

  1. Hanna Wessman

   Hej! Kolla här! http://www.hannawessman.se/2016/01/06/kitchen-sofa-and-hidden-storage/ sitthöjd och djup är samma som en stol kan du tänka. Dynor beställer hos en tapetserare 🙂 Lycka till! Bästa Hanna

   1. Vickan

    Tack snälla!

 3. Hej Hanna!
  Har en lite konstig fråga…☺️ Vad är det för bok med rött omslag som ligger på drinkvagnen?

  1. Hanna Wessman

   Det är en kokbok 🙂

 4. Hej Hanna. Fin matta du har i köket var kommer den ifrån?

  1. Hanna Wessman

   Från Ikea 🙂

 5. Hei,
  hvor kommer ditt spisebord fra? Du har fantastisk fin stil!

  Vennlig hilsen Milla

  1. Hanna Wessman

   Hej, det har jag gjort själv. Köpte ett gammalt bord på auktion och bytte ut skivan mot en stenskiva 🙂

   1. Tusen takk for svar, og takk for inspo 😃

 6. Hej Hanna! Jag fullkomligt älskar tyget i soffan. Så snyggt! Var har du hittat det? Går det att få tag på någonstans?

  1. Hanna Wessman

   Jag älskar också färgen men måste säga att det inte är någon jättebra kvalité. Priset var ju därefter också 😉 Du hittar det på Ohlssons tyger. Ha en fin dag! Hanna

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *