DREAM BIG

vsco-photo-1 4

Drömmar är otroligt viktigt! Helt avgörande för min del! Att drömma stort om saker ger mig den kraft och energi som krävs för att sedan genomföra mina mål. Tror samma gäller för de allra flesta! Tillsammans med Danske Bank vill jag lyfta vikten av att sätta tydliga mål! Högt som lågt. Att på allvar ge sig själv tid att formulera sina drömmar och mål i livet för att sedan kunna göra upp en plan för hur du tar dig dit.

Jag får faktiskt otroligt mycket både mail och telefonsamtal (föredrar det första 😉 ) från människor som drömmer om att bli inredare eller på ett eller annat sätt arbeta med design och frågan alla har gemensamt är – hur har du gått tillväga? Jag tror man måste hitta sin egen väg för att nå sina mål men ett par saker tror jag kan vara avgörande. Man måste vara fokuserad och beredd att jobba extremt hårt för att bygga en verksamhet man kan leva på. Att kasta sig in i varje uppdrag med enorm vilja och med inställningen att alltid leverera 100 %. Och.  Viktigast av allt – koll på ekonomin! Kontinuerlig rådgivning har varit oerhört värdefullt för mig.

vsco-photo-1 2

Ett av mina mål när jag startade mitt företag, helt utan erfarenhet eller investerare för den delen, var att en dag designa egna produkter. Jag visste att det skulle ta tid men mina målsättningar har alltid varit drivkraften i allt! Jag är så stolt över att det nu faktiskt är sanning. Cloudy, krukorna som jag designat för DBKD har verkligen överträffat mina förväntningar i popularitet och snart kommer jag kunna berätta om mitt nästa uppdrag som jag arbetat med sedan innan sommaren.

vsco-photo-4

Att skapa ett eget varumärke var också ett tidigt mål och som jag nu arbetar hårt med. Rood, som varumärket heter är under uppbyggnad och här krävs många stora ekonomiska investeringar för att ta det hela framåt.

vsco-photo-3

Skulle kunna babbla på en bra stund till om alla tankar och idéer som snurrar i det här huvudet men tror det räcker så.. Det jag vill är att du som läser detta ska känna dig inspirerad till att följa dina drömmar. Vad det nu än är!

If your dreams doesn´t scare you, they aren´t big enough 😉

Missa inte att se filmen här!

(I samarbete med Danske Bank)

1 Comment

  1. Ett stort tack bara Hanna.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *