ACQUA DI PARMA

vsco-photo-3 6

Acqua di Parmas nya doft Peonia Nobile är min nya favoritdoft! Jag har alltid älskat Aqua di Parma, klassiker som funkar i alla lägen. Jag är nog inte så vild av mig när det kommer till parfymer utan bär för det mesta ganska friska toner ofta med inslag av citrus. Har en nära vän som är så otroligt duktig på att hitta dofter som sticker ut och tar för sig men aldrig känns för påträngande. Har väldigt svårt för tunga parfymer som ibland kan tar över ett helt rum.

vsco-photo-4 3

Tror jag har hittat min nu. En elegant, lite tyngre än vad jag brukar ha och mer blommig men fortfarande frisk.

Du hittar den HÄR!

Kan också rekommendera Amalfi som jag älskar! Passar perfekt för den som är lite känslig!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *